Ζιντάν: «Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ και την αγάπη που έχω γι’ αυτόν»

Ζιντάν: «Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ και την αγάπη που έχω γι’ αυτόν»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τα σενάρια που κάνουν λόγο για επσιτροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος στάθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον Πορτογάλο.

Για τα σενάρια επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν και εκείνος στάθηκε στην αγάπη που έχει για τον Πορτογάλο.

Τα σενάρια που κάνουν λόγο για επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη Ρεάλ βρίσκονται στην κορυφή της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας του ισπανικού τύπου και φυσικά ο Γάλλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μη δεχθεί μια ερώτηση επί του θέματος.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Έλτσε (13/3) ερωτηθείς για τις φήμες αναφορικά με επσιτροφή στη Μαδρίτη του 36χρονου επιθετικού, στάθηκε στην αγάπη που τρέφει για αυτόν, ενώ ζήτησε από όλους να σεβαστούν ότι είναι παίκτης της Γιουβέντους τώρα. Επίσης, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σέρχιο Ράμος.

«Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ, τι έχει κάνει εδώ και την αγάπη που έχω και έχουμε γι’ αυτόν. Αλλά τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και τα πηγαίνει πολύ καλά εκεί. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, πρέπει να σεβαστούμε κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο 48χρονος προπονητής και στυ συνέχεια για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό πρόσθεσε:

«Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να παίξει μέχρι 40 ετών. Μπορεί να γίνει. Το σημαντικό είναι πώς νιώθει αυτός. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του. Είναι σημαντικός παίκτης και θέλω να μείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ