Μπαρτσελόνα : Χρέος 1,1 δις παραλαμβάνει η διοίκηση Λαπόρτα

Μπαρτσελόνα : Χρέος 1,1 δις παραλαμβάνει η διοίκηση Λαπόρτα

Ο νέος επικεφαλής των «μπλαουγκράνα» και οι συνεργάτες του θα χρειαστούν άμεσα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τις υποχρεώσεις των επόμενων μηνών.

Ένα χάος θα διαχειριστεί στη Μπαρτσελόνα η νέα διοίκηση του Ζοάν Λαπόρτα. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», η… κληρονομιά του Γιόσιπ Μαρία Μπαρτομέου είναι ένα χρέος 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το χειρότερο είναι πως με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα 730 εκατομμύρια ευρώ είναι καταβλητέα μέσα στους επόμενους μήνες. Άρα, εν μέσω πανδημίας, η διοίκηση Λαπόρτα πρέπει να βρει πόρους για να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ένα από τα σχέδια είναι η πώληση αρκετών παικτών, οι οποίοι είτε δεν μπορούν να βοηθήσουν, είτε ακριβοπληρώθηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για πώληση αναμένεται να βγουν οι Τζούνιορ Φίρπο, Φιλίπε Κουτίνιο, Αντουάν Γκριεζμάν, Μάρτιν Μπραθγουάιτ, Νέτο, Σάμουελ Ουμτίτι, Μίραλεμ Πιάνιτς, Ματέους Φερνάντεθ και Κλεμέντ Λεγκέτ.

Όλα αυτή τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν υποσχεθεί ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μέσι, ενώ σύμφωνα με άλλες αναφορές θα επιδιώξουν την απόκτηση του Χάαλαντ από τη Νόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ