«Γκέλα» της Ατλέτικο με τη Χετάφε (0-0) – Καραδοκεί η Μπαρτσελόνα

«Γκέλα» της Ατλέτικο με τη Χετάφε (0-0) – Καραδοκεί η Μπαρτσελόνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Χετάφε και πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπαρτσελόνα που παίζει τη Δευτέρα είναι στο -7.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να νικήσει τη Χετάφε εκτός έδρας, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 70′, έμειναν στο 0-0 και πλέον έβαλαν φωτιά στο κυνήγι του τίτλου καθώς αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει τη Δευτέρα τότε θα βρεθεί στο -4.

Οι «ροχιμπλάνκος» πάλεψαν σε όλη την αναμέτρηση να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα που θα τους λύτρωνε. Ανέβασαν την πίεση τους από τη στιγμή που βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω μένοντας στην ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο είδαν τη Χετάφε να έχει τις ευκαιρίες της και να απειλεί σε πολλές περιπτώσεις την εστία του Όμπλακ για να ανοίξει το σκορ. Ομοίως και οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο έπαιρνε διαρκώς μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας με συνεχείς επιθέσεις να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου, χωρίς μεγάλο αποτέλεσμα όμως. Ακόμα και όταν η Χετάφε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Νιόμ στο 70′.

Κανένας δεν μπόρεσε να παραβιάσει το τέρμα του Νταβίντ Σόρια και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο τελικό 0-0, με τους «ροχιμπλάνκος» πλέον να ετοιμάζονται ώστε να… νιώσουν την καυτή ανάσα της Μπαρτσελόνα, αν οι «μπλαουγκράνα» νικήσουν τη Δευτέρα.

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Ολιβέρα, Τσακλά, Ντζενέ, Νιόμ, Μακσίμοβιτς Αραμπάρι, Κουκουρέγια, Αλενιά, Ερνάντες (64’ Σουάρεθ), Ουνάλ (90+1’ Τιμόρ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ερμόσο (63’ Αουγκούστο), Χιμένεθ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Καρασκό (63’ Λεμάρ), Κόκε, Σαούλ (46’ Ζοάο Φέλιξ), Γιορέντε, Σουάρες, Κορέα (63’ Γκρμπιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ