Θέλτα – Μπιλμπάο 0-0

Θέλτα – Μπιλμπάο 0-0

Σε ένα κακό παιχνίδι στο «Μπαλαϊδος», Θέλτα και Μπιλμπάο έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό για την 27η αγωνιστική της La Liga.

Θέλτα και Αθλέτικ Μπιλμπάο μοιράστηκαν, στο Βίγκο, τον βαθμό της ισοπαλίας, σε αγώνα για την 27η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία και ισοβαθμούν στο μέσο της κατάταξης (9η θέση) με 34 βαθμούς η καθεμία.

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να μένουν στο τέλος ικανοποιημένες από τον έναν βαθμό. Στα αξιοσημείωτα το απίθανο ρεκόρ του Ινάκι Γουίλιαμς που κατάφερε να φτάσει 184 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει αγωνιστεί!

Στο 17ο λεπτό η κεφαλιά του Σάντι Μίνα πέρασε μόλις έξω όπως και το σουτ του Μπερενγκέρ λίγα λεπτά αργότερα. Ακολούθησε η πολύ καλή επέμβαση του Σιμόν στο πολύ δυνατό σουτ του Ιάγκο Άσπας.

Ο Ισπανός είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία στο φινάλε της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μαρτίν, Αραούχο (85’ Αϊντού), Μουρίγιο, Κέβιν Βάσκεθ, Νολίτο (76’ Μπελτράν), Τάπια, Ντένις Σουάρεθ (76’ Σολάρι), Μπράις Μέντεθ, Μίνα (67’ Φερέιρα), Άσπας

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε, Νούνιεθ, Γεράι, Μπαλενθιάγα, Μορσίγιο (86’ Ιμπάι Γκόμες), Ντάνι Γκαρσία, Ουνάι Λόπεθ (67’ Βενσεδόρ), Μπερενγκέρ (78’ Ντε Μάρκος), Βιγιαλίμπρε (67’ Ουίλιαμς), Ραούλ Γκαρσία (46’ Μουνιαΐν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ