Χιρόνα – Λεγκανές 3-0

Χιρόνα – Λεγκανές 3-0

Η ήττα από την Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική δεν πτόησε την Χιρόνα που επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 της Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα και συνεχίζει να κυνηγά τις 6 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Χιρόνα ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα και χάρη στα τέρματα των Στουάνι, Πόρτου και Λόπες πήρε τους τρεις βαθμούς που την ανεβάζουν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Μόλις στο 11′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0 όταν μετά από σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή, η κεφαλιά του Πόρτου πέρασε μόλις άουτ. Όμως οι Καταλανοί δεν άργησαν να μπουν σε θέση οδηγού με τον Κριστιάν Στουάνι από τα 11 βήματα (μετά από χέρι του Μαντοβανί).

Ο Ουρουγουανός άσος έχει κληθεί 8 φορές να εκτελέσει πέναλτι και δεν έχει αστοχήσει ούτε μία. Ούτε κόντρα στην Λεγκανές έγινε η έκπληξη, κι έτσι στο 23ο λεπτό ήρθε το πολυπόθητο 1-0. Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (στο 36′) ο Πόρτου διπλασίασε τα τέρματα για τη Χιρόνα με ωραία ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ στην πάνω δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων (2-0).

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Ωστόσο, ο 27χρονος Χουανπέ Λόπες στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων που τους αφήνει να ελπίζουν ακόμα σε μια ευρωπαϊκή έξοδο. (Η έβδομη Εϊμπάρ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα το Σάββατο 17/02)

https://www.youtube.com/watch?v=FaHOeL7HYqI

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ