Εϊμπάρ – Βιγιρεάλ 1-3

Εϊμπάρ – Βιγιρεάλ 1-3

Νίκη που τη φέρνει και πάλι κοντά με τις ευρωπαϊκές θέσεις πήρε η Βιγιαρεάλ που επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Εϊμπάρ για την 27η αγωνιστική της La Liga.

Επιστροφή στις νίκες και αναγέννηση ελπίδων για τη Βιγιαρεάλ που κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Εϊμπάρ επικρατώντας με 3-1 για την 27η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν σαφώς καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και άφησε πίσω τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στα οποία δεν είχε πανηγυρίσει το… τρίποντο.

Συνεχίζει να ελπίζει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια το «κίτρινο υποβρύχιο» καθώς με τη νίκη αυτήν ανέβηκε στους 40 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά της από την 6η Μπέτις στους δύο βαθμούς, η οποία παίζει αυτή τη στιγμή με τη Σεβίλλη.

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκαν στη Βιγιαρεάλ για να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Μόι Γκόμεθ να πλασάρει από κοντά και να γράφει το 1-0. Στο 7’ ο Ντμίτροβιτς έσωσε μετά από σουτ του Μπάκα, ενώ στο 10’ ο Κολομβιανός έκανε σουτ με ραμπόνα, που κόντραρε σε σώματα.

Ο Μπάκα βρήκε το γκολ που έψαχνε τελικά και στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης έγραψε το 2-0 και έδωσε στους φιλοξενούμενους αέρα δύο τερμάτων. Στο 42ο λεπτό η Εϊμπάρ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, καθώς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Εστουπινιάν, ο Μπούργος το εκτέλεσε αλλά ο Ασένχο απέκρουσε με τα  πόδια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Εϊμπάρ βρήκε το γκολ της μείωσης με τον Ενρίτς να γράφει το 2-1 στο 55ο λεπτό. Ο Πεδράθα ωστόσο σκόραρε στο 86ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τη Βιγιαρεάλ.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Κότε (34’ Ράφα Σοάρες), Ολιβέιρα, Μπούργος (83’ Πόθο), Αλέις Γκαρσία (46’ Κέβιν Ροντρίγκες), Ντιόπ, Ινούι (46’ Ενρίτς), Εσπόσιτο (77’ Άλβαρες), Χιλ, Κίκε

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Κόστα (64’ Πεδράθα), Φόιθ, Φούνες Μόρι, Εστουπινιάν, Καπού, Τριγέρος, Παρέχο, Μόι Γκόμεθ (64’ Τσουκβουέζε), Μπάκα (64’ Γασπάρ), Χεράρδ Μορένο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ