Κρόος : «Ο Ζιντάν έχει φέρει οκτώ τρόπαια κι αυτό είναι αρκετό»

Κρόος : «Ο Ζιντάν έχει φέρει οκτώ τρόπαια κι αυτό είναι αρκετό»

Ο Τόνι Κρόος μίλησε για τον Ζινεντιν Ζιντάν και την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας πως ο Γάλλος τεχνικός έχει κάνει ήδη πάρα πολλά για τους μερένχες.

Τα τρόπαια που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κατακτήσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της μιλούν από μόνα τους για την αξία του Γάλλου τεχνικού, όπως υποστήριξε ο Γερμανός μέσος της ομάδας, Τόνι Κρόος.

Ο 45χρονος προπονητής έχει βρεθεί υπό ασφυκτική πίεση μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα των μπλάνκος στο ισπανικό πρωτάθλημα, τα οποία κράτησαν την ομάδα του 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, η νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει βελτιώσει την κατάσταση, λειτουργώντας υπέρ του Ζιντάν και των παικτών, οι οποίοι στην κοινή τους πορεία από τις αρχές του 2016 έχουν πανηγυρίσει οκτώ τίτλους.

«Σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν πάντα αντιπαραθέσεις όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Ο Ζιντάν όμως έχει φέρει οκτώ τρόπαια σε δύο χρόνια και αυτό είναι παραπάνω από αρκετό», αναφέρει ο Κρόος.

«Περάσαμε μία δύσκολη φάση, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ανεβάσει το επίπεδό μας και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες από εδώ και στο εξής. Η νίκη επί της Παρί είναι σημαντική, επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μόνη διοργάνωση που μπορούμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ