Μπέτις – Λεβάντε 2-0

Μπέτις – Λεβάντε 2-0

Με έναν τρομερό Ναμπί Φεκίρ, η Μπέτις κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 2-0 της Λεβάντε για την 28η αγωνιστική της La Liga και να παραμείνει στο κόλπο της Ευρώπης!

Με τέτοιον Ναμπί Φεκίρ μπορεί να… βλέπει ήδη Ευρώπη! Η Ρεάλ Μπέτις είχε σε τρομερή βραδιά τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 2-0 στο «Μπαλαϊδος» της Λεβάντε για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Τεράστιο «τρίποντο» για την ομάδα της Ανδαλουσίας που έπιασε στην 5η θέση της βαθμολογίας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 45 βαθμούς, με τους Βάσκους μάλιστα να  έχουν μπροστά τους το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Παρέμεινε στην 9η θέση η Λεβάντε, που φαίνεται πάντως να έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή…

«Αθόρυβα» και με λιγοστές φάσεις κύλησε το πρώτο 45λεπτο του παιχνιδιού, με τη Λεβάντε μάλιστα να έχει δύο καλές ευκαιρίες με τον Ντε Φρούτος για να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη, η πρώτη φάση ήρθε στο 55ο λεπτο από την Μπέτις, με ωραίο σουτ του Κανάλες που βρήκε την πλαϊνή πλευρά των διχτυών. Το γκολ τελικά ήρθε με μία έμπνευση του Φεκίρ… Ο Γάλλος μέσος πήρε την μπάλα από τη γραμμή του κέντρου, «άδειασε» όποιον βρήκε μπροστά του και με ένα πλασέ με το… κακό του πόδι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έγραψε το 1-0 στο 70ο λεπτο!

Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο δεύτερο γκολ με τον Χουάνμι να πλασάρει σε κενή εστία μετά την κακή επέμβαση του Αϊτόρ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0…

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ:Μπράβο, Μαντί, ΒίκτορΡουίθ, ΆλεξΜορένο, ΓκίντοΡοντρίγκεθ (66’Καρβάλιο), Γκουαδράδο, Λαΐνες (66’Χουάνμι), Κανάλες, Φεκίρ, ΜπόρχαΙγκλέσιας (90’Χοακίν).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αΐτορ, Μιραμόν (83’Ντουάρτε), Βέθο, Μπάρντι, Πιέρ, Κλερκ, Ντε Φρούτο, Βούκτσεβιτς (77’Μάλσα), Μοράλες, (77’Σον) Ντάνι Γκόμεθ (77’Σέρχιο Λεόν), Ρόγερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ