Μπιλμπάο – Εϊμπάρ 1-1

Μπιλμπάο – Εϊμπάρ 1-1

Μπιλμπάο και Εϊμπάρ έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε η Εϊμπάρ που ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπιλμπάο. Στο -1 από τη σωτηρία αλλά και με ματς παραπάνω οι φιλοξενούμενοι, στο -10 από τις θέσεις της Ευρώπης οι Βάσκοι.

Η Μπιλμπάο προηγήθηκε μόλις στο 9′ με τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Γιούρι αλλά στο 17′ η Εϊμπάρ απάντησε όταν ο Ουνάι Λόπεθ έκανε μεγάλο λάθος και ο Κίκε που έκλεψε πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Με τον Μουνιαΐν να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης η Μπιλμπάο προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφερε με τον Ντιμίτροβιτς να σώζει την ομάδα του όταν χρειάστηκε.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γεράι, Ντε Μάρκος, Βέσγα (46’ Βενσεδόρ), Ουνάι Λόπεθ (46’ Ντάνι Γκαρσία), Μουνιαΐν (74’ Ιμπάι Γκόμεθ), Μπερενγκέρ (74’ Μορσίγιο), Ραούλ Γκαρσία (67’ Βιγιαλίμπρε), Ουίλιαμς

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Πόθο, Ολιβέιρα, Αρμπίγια, Ράφα, Ντιόπ, Αλέις Γκαρσία (84’ Πέδρο Λεόν), Άλβαρεθ, Χιλ, Κέβιν Ροντρίγκες (71’ Ινούι), Κίκε Γκαρσία (90+1’ Κίκε Γκονζάλες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ