Mπόνο : «Δεν ήξερα ούτε πως να πανηγυρίσω»

Mπόνο : «Δεν ήξερα ούτε πως να πανηγυρίσω»

Ο τερματοφύλακας της Σεββίλης, Μπόνο, παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ρομπέρτο.

Ο τερματοφύλακας της Σεββίλης, Μπόνο, σκόραρε την τελευταία στιγμή απέναντι στον Ρομπέρτο και την Βαγιαδολίδ. Μάλιστα βρήκε μιμητή και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να πετυχαίνει τέρμα εναντίον του Παναθηναϊκού.

Όπως υποστήριξε λοιπόν ο παίκτης της ισπανικής ομάδας, δεν ήξερε ούτε πως να πανηγυρίσει το συγκεκριμένο γκολ. Αναλυτικά δήλωσε πως:

«Είναι απίστευτο. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν ήξερα πως να πανηγυρίσω. Κάνεις την δουλειά σου στην εστία μου και είναι παράξενο να πηγαίνεις στην αντίπαλη περιοχή. Κοίταξα τον προπονητή και μου είπε να πάω μπροστά. Ήρθε η ευκαιρία και είμαι ευγνώμων που σκόραρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολύ άνεμο, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί η Βαγιαδολίδ είναι επίσης μια ομάδα που λειτουργεί καλά στην άμυνα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από πέναλτι αλλά η ανταμοιβή ήρθε με το δικό μου γκολ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ