Γκριεζμάν : «Τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Γκριεζμάν : «Τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για τη νίκη με 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Σοσιεδάδ και τόνισε ότι οι μπλαουγκράνα πρέπει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για τον τίτλο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ, στη φοβερή βραδιά της Μπαρτσελόνα, στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου επικράτησε με το βαρύ 6-1 και με τη φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο παρελθόν.

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για τη σπουδαία νίκη των μπλαουγκράνα, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το γκολ μου δεν το πανηγύρισα, λόγω σεβασμού στη Σοσιεδάδ που έχω παίξει. Κάποιες φορές, δε σου πηγαίνει η μέρα, κάποιες φορές αποτυγχάνω. Το δουλεύουμε όμως για να βελτιωθούμε όλοι μας. Είμαστε μια ομάδα και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

Πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να είμαστε οι πρωταθλητές. Ο προπονητής έχει βρει το κλειδί, με τρεις παίκτες στην άμυνα, είμαστε πιο ασφαλείς, η συνολική εικόνα είναι πολύ καλύτερη» είπε ο Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ