Ριβάλντο : «Ρίσκο η επιστροφή του Κριστιάνο στη Ρεάλ»

Ριβάλντο : «Ρίσκο η επιστροφή του Κριστιάνο στη Ρεάλ»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και πώς μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να επηρεάσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Ριβάλντο.

Οι φήμες για επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν προκαλέσει… σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Κάποιοι τάσσονται υπέρ της επιστροφής του CR7 στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, άλλοι όμως το θεωρούν… ρίσκο. Μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στη δεύτερη κατηγορία, είναι και ο Ριβάλντο.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος θεωρεί ρίσκο την ενδεχόμενη επιστροφή του Κριστιάνο στη Ρεάλ, διότι δεν είναι ο ίδιος παίκτης όπως μερικά χρόνια πριν. Ωστόσο, ο «Ρίμπο» τόνισε πως θα ήταν πολύ ωραίο να ξαναδούμε Μέσι και Ρονάλντο μαζί στο ίδιο πρωτάθλημα, μιας και οι πιθανότητες παραμονής του Αργεντινού σταρ στην Μπαρτσελόνα είναι αυξημένες.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ριβάλντο:

«Θα έκανε τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης πολύ χαρούμενους, αλλά θα ήταν επίσης ρίσκο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Κριστιάνο που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μερικά χρόνια πριν, δεν είναι ο ίδιος, όπως είναι τώρα. Φυσικά, θα συνεχίσει να σκοράρει πολλά γκολ και να κάνει τη διαφορά, αλλά μπορεί να είναι πολύ απαιτητικοί από αυτόν, λαμβάνοντας υπόψη την καριέρα του. Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, η εικόνα του ειδώλου του θα μπορούσε να καταστραφεί.

Τώρα που έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες του Λιονέλ να παραμείνει με τον Λαπόρτα, θα ήταν φανταστικό να αγωνιστούν ξανά ο Μέσι με τον Ρονάλντο για μερικά ακόμη χρόνια. Θα ήταν συναρπαστικό όχι μόνο για τους συλλόγους τους, αλλά και για όλους τους οπαδούς. Επιπλέον, η Ισπανία θα μπορούσε να ανακτήσει το μεγαλείο της, και να επιστρέψει μπροστά από την Premier League, Bundesliga και τη Serie A».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ