Μουρίνιο : «Πίεσα τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τον Μόντριτς»

Μουρίνιο : «Πίεσα τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τον Μόντριτς»

Η απόκτηση του Λούκα Μόντριτς, από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση, όπως αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Προϊόν πίεσης του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν η μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Τότεναμ. Σε δηλώσεις του τόνισε πως είχε βρει τα χαρακτηριστικά που ήθελε στον Κροάτη μέσο, με αποτέλεσμα να ζητήσει επίμονα την απόκτηση του από την ισπανική ομάδα.

«Εγώ ήμουν αυτός που πίεσα όσο δεν πάει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να φέρουν τον Μόντριτς. Είχε όλα αυτά που χρειαζόμασταν τότε, είχε καλή τεχνική και διάβαζε το παιχνίδι όσο κανείς άλλος. Είχε την ποιότητα για να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Μπορεί να πασάρει την μπάλα και σε μακρινή απόσταση και να σκοράρει εκτός περιοχής.

Το χρειαζόταν τόσο πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λούκα είναι ένας ισορροπημένος άνθρωπος και ξέρει την αξία του. Έμαθε το τι πρεσβεύει η Ρεάλ και κατάλαβε γρήγορα σε ποια ομάδα έχει έρθει, κατάλαβε αμέσως ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου.

Είναι ένας σωστός επαγγελματίας, δουλεύει για την ομάδα. Έχει μια ήρεμη ζωή με την οικογένεια του. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι σίγουρος για τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ