Μπαρτσελόνα : Φανατικός οπαδός της Λιντς ο Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα : Φανατικός οπαδός της Λιντς ο Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είνα... θερμός υποστηρικτής της Λιντς, ενώ έχει στην συλλογή του τις φανέλες των Πάτρικ Μπάμφορντ και Κάλβιν Φίλιπς.

Θερμός υποστηρικτής της Λιντς είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος έχει στην συλλογή του τις φανέλες των Πάτρικ Μπάμφορντ και Κάλβιν Φίλιπς.

Αυτό το αποκάλυψε ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας, τονίζοντας ότι ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν χάνει κανέναν από τους αγώνες της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μάλιστα, ο 23χρονος άσος κατάφερε να προμηθευτεί τις φανέλες του Μπάμφορντ και του Κάλβιν Φίλιπς μέσω του συμπατριώτη του, Ιλάν Μελιέ.

«Μετά τον αγώνα με την Φούλαμ, ο Μελιέ μου είπε: ‘Σε παρακαλώ, χρειάζομαι την φανέλα σου’. Του είπα: ‘Ναι κανέναν πρόβλημα, για ποιον είναι;’ Εκείνος απάντησε: ‘Ντεμπελέ’. Ρώτησα αν είναι αυτός της Μπαρτελόνα», ανέφερε αρχικά ο Μπάμφορντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είπα: ‘Τι, θέλει την φανέλα μου;’ Και εκείνος μου είπε: ‘Ναι, τη δική σου και του Κάλβιν (σ.σ. Φίλιπς), γιατί είναι μεγάλος φαν της Λιντς και βλέπει όλα τα ματς’. Του είπα: ‘Αλήθεια; Εντάξει, αλλά θέλω να μου δώσει και την δική του φανέλα’» συνέχισε ο επιθετικός της Λιντς, προσθέτοντας: «Την άλλη μέρα στο FaceTime, τα μεσάνυχτα, με παίρνει τηλέφωνο και μου δείχνει την φανέλα της Μπαρτσελόνα με το μήνυμα: ‘Στον αδελφό μου Μπάμφορντ, Ντεμπελέ’».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ