Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 3-5

Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 3-5

Με δύο γκολ του Ασένσιο, κι ένα από τους Ράμος, Ρονάλντο, Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο, επικράτησε 5-3 εκτός έδρας της μαχητικότατης Μπέτις κι έμεινε έτσι αήττητη για 5ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Παιχνιδάρα στο Βιγιαμαρίν, με την Μπέτις να προηγείται 2-1 στο ημίχρονο. Την Ρεάλ να ισοφαρίζει αρχικώς (2-2), να προσπερνά δευτερευόντως (4-2). Τους Σεβιγιάνους να μειώνουν στο 85′ (4-3) και τον Καρίμ Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό 5-3 υπέρ της φιλοξενούμενης Βασίλισσας.

Μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο σούταρε από μέση απόσταση και έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο κίπερ της Μπέτις Αντόνιο Αντάν του είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ. Στην ίδια φάση όμως δεν κατάφερε να σταματήσει και τον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τη βασίλισσα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (26′) ο Χοακίν ανάγκασε τον Νάβας σε μια δύσκολη απόκρουση, αλλά στο 33′ ο Άϊσα Μαντί με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Τρία λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο σκόραρε, μα το γκολ του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό στο 37′ ο Φίρπο Τζούνιορ σουτάρει, ο Νάβας αποκρούει σε πρώτη φάση μα νικάται από τον… Νάτσο που πληγώνει την ομάδα του και βάζει σε θέση οδηγού την Μπέτις (2-1).

Στην επανάληψη, παρά την ψυχρολουσία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δείχνει παλμό και αρχηγού… θέλοντος φτάνει στην ισοφάριση στο 50′. Μια ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Λούκας Βάσκεθ ήταν… βούτυρο στο ψωμί του Σέρχιο Ράμος που «έγραψε» το 2-2.

Στο 55′ ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή αλλά το τετ-α-τετ με τον Αντάν βρήκε νικητή τον κίπερ των γηπεδούχων. Στο 59′ όμως ο Ασένσιο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καρβαχάλ και σκόραρε για το 3-2 των Μαδριλένων το τέρμα υπ’αριθμόν 6.000 της Βασίλισσας που έγινε η πρώτη ομάδα στην Ιστορία της La Liga που σκοράρει τόσα στη διοργάνωση.

 

Στο 65ο λεπτό μάλιστα βρήκε δίχτυα και ο αναγεννημένος Κριστιάνο Ρονάλντο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 υπέρ των φιλοξενούμενων με πολύ ωραίο σουτ εντός περιοχής, φτάνοντας τα οκτώ τέρματα από την «αυγή» του νέου έτους! Στο 85ο λεπτό ο Σέρχιο Λεόν μείωσε σε 3-4 για τους γηπεδούχους που έκαναν την βασίλισσα να καρδιοχτυπήσει, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά είχε τον τελευταίο λόγο σκοράροντας λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, διαμορφώνοντας το τελικό 5-3!

Έτσι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και παρά την κατώτερη των προσδοκιών εκκίνηση τη φετινή σεζόν δείχνει ότι είναι μια real Βασίλισσα!

  • Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μαρσέλο στο 30′ και ο κίνδυνος ότι δεν θα προλάβει τη ρεβάνς στο Παρίσι (06/03).

https://www.youtube.com/watch?v=G-ghxQ-09lA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ