Ματιέ : «Δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα γιατί θα γυάλιζα πάγκο»

Ματιέ : «Δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα γιατί θα γυάλιζα πάγκο»

Ο Ζερεμί Ματιέ αποκάλυψε πως δεν ήταν στα σχέδια του να πάει στην Μπαρτσελόνα, όμως η διαφωνία με την διοίκηση της Βαλένθια τον οδήγησε εκεί.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ζερεμί Ματιέ μίλησε για τη μεταγραφή του στους Καταλανούς και αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα, όμως η διαφωνία με τον πρόεδρο της Βαλένθια τον έστειλε εκεί.

«Δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα. Την περίοδο που με πλησίασαν (το 2014), ήμουν αρχηγός της Βαλένθια. Απολάμβανα την ζωή μου εκεί και αναρωτήθηκα: «Θα γυαλίζω τον πάγκο στον Βαρκελώνη;»

Όταν έλαβα λοιπόν το συμβόλαιο που μου πρότειναν, συνέταξα ένα συμβόλαιο, στο οποίο ο μισθός μου ήταν ανάμεσα σε αυτόν που έπαιρνα στην ομάδα μου και σε αυτόν που μου προτάθηκε. Έδειξα το ψεύτικο αυτό χαρτί στον διευθυντή της Βαλένθια και του είπα: «Αν μου δώσετε αυτά, τότε μένω». Εκείνος απάντησε πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ο πρόεδρος της ομάδας είχε διαφορετική άποψη. Έσκισα το χαρτί και του είπα ότι φεύγω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ