Ρεάλ Μαδρίτης : Ετοιμάζει πρόταση «Μαμούθ» για Αζάρ το καλοκαίρι

Ρεάλ Μαδρίτης : Ετοιμάζει πρόταση «Μαμούθ» για Αζάρ το καλοκαίρι

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλει το προσεχές καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να κάνει δικό της τον Έντεν Αζάρ.

Ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι που έρχεται να τα «σκάει» χοντρά, προκειμένου να αποκτήσει τον Έντεν Αζάρ από την Τσέλσι.

Μάλιστα, ο Βέλγος χαφ με πρόσφατες δηλώσεις του δεν απέκλεισε το γεγονός να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αν και πρώτος του στόχος είναι να εκπληρώσει τις όποιες υποχρεώσεις του με τους Λονδρέζους ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και αργότερα θα ενημερώσει τους Μπλε για τις προθέσεις του.

Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν. Ωστόσο, θα το σκεφτούν πολύ καλά αν στα γραφεία τους φτάσει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Daily Mail» οι Μερένχες για χάρη του Αζάρ δείχνουν πρόθυμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ.

Σίγουρα ένα τέτοιο χρηματικό ποσό δεν θα περάσει στα… ψιλά από τους ανθρώπους της Τσέλσι που θα πάρουν υπόψιν τους και την πρόθεση του παίκτη και όποια θα είναι αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ