Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-1

Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-1

Η Μπιλμπάο πήγε να κλέψει τη νίκη στο φινάλε παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση και για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου αλλά η Σοσιεδάδ ισοφάρισε άμεσα και με το 1-1 μπήκε και πάλι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Τέσσερις μέρες μετά τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου, Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο τα… είπαν ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Τα πάντα συνέβησαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη με την ισοπαλία να κρατά τους Κυπελλούχους στο +10 από την Μπιλμπάο και παράλληλα να τους επαναφέρει στις θέσεις της Ευρώπης.

Στο 85′ η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ με τον Μπερενγκέρ να βγάζει σέντρα και τον Βιγιαλίμπρε με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας να κάνει το 0-1 αλλά τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Ο Λόπεθ έκανε μια σέντρα σουτ με την μπάλα να παίρνει φάλτσο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Θουμπελδία, Λε Νορμάντ, Ελουστόνδο (62′ Γκοροσαβέλ), Μουνιόθ (33′ Μονρεάλ), Γκεβάρα, Μπαρενετσέα, Θουμπιμέντι, Κάρλος Φερνάντεθ (70′ Ρομπέρτο Λόπεθ), Οϊαρθάμπαλ (62′ Γιανουζάι), Ισάκ (70′ Πόρτου)

Μπιλμπάο: Ουνάι Σιμόν, Ντε Μάρκος (45′ Κάπα), Γεράι (14′ Ουνάι Νούνιεθ), Ινίγο Μαρτίνεθ, Γιούρι (50′ Μπαλενθιάγα), Ντάνι Γκαρθία, Βενθεδόρ, Μπερενγκέρ, Μουνιαΐν (69′ Λέκουε), Ραούλ Γκαρθία (69′ Βιγιαλίμπρε), Ινιάκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ