Μπενζεμά : «Κάθε χρόνο αρχίζω από το μηδέν»

Μπενζεμά : «Κάθε χρόνο αρχίζω από το μηδέν»

Το μυστικό του για μία καλή σεζόν αποκάλυψε ο Καρίμ Μπενζεμά, σε δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

O Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε στην χρονιά που διανύει ο ίδιος με τα χρώματα των «μερένγκες», μιλώντας για το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα έπλεξε με την σειρά του το εγκώμιο για τον Λιονέλ Μέσι, μετά τον Σέρχιο Ράμος.

«Για εμένα, το Clasico είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους. Υπάρχει μια απίστευτη ιστορία μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων και είναι πάντα ένα αποφασιστικό παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, γιατί είναι τελικός για εμάς. Τους αρέσει να έχουν κατοχή, έχουν έναν καλό τερματοφύλακα και έχουν τον Μέσι. Είναι τόσο σημαντικός για την Μπαρτσελόνα, σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε ο Γάλλος για το επερχόμενο «El Clasico».

«Δεν ξέρω εάν αυτή, είναι η καλύτερη χρονιά μου. Κάθε χρόνο αρχίζω από το μηδέν και στοχεύω να πάω καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Είμαι σε καλό σερί και ελπίζω να το διατηρήσω για να βοηθήσω την ομάδα, να πάρει βαθμούς και να συνεχίσει να κερδίζει αγώνες. Είμαι ελεύθερος στο γήπεδο.

Κάνω ό, τι μου αρέσει, βοηθώ την ομάδα στην δημιουργία των επιθέσεων και είμαι στα τελειώματα των φάσεων. Υπάρχουν ακόμη αρκετοί αγώνες. Νομίζω λοιπόν, ότι αυτό το πρωτάθλημα, θα κριθεί στις λεπτομέρειες», υποστήριξε για την προσωπική του πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ