Ο Μέσι έχει στα Clasico όσα γκολ έχει όλη η τωρινή ομάδα της Ρεάλ! (pic)

Ο Μέσι έχει στα Clasico όσα γκολ έχει όλη η τωρινή ομάδα της Ρεάλ! (pic)

Μία Ρεάλ... μόνος του είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Αργεντινός σταρ έχει στα Clasico όσα γκολ έχει ολόκληρη η τωρινή ομάδα της Βασίλισσας.

Σε ρυθμούς Clasico κινείται όλη η Ισπανία και όχι μόνο, καθώς το Σάββατο (10/4), Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα μονομαχήσουν για ένα από τα πιο σημαντικά μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών!

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης είναι φυσικά ο Λιονέλ Μέσι… Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της για τη Βασίλισσα, η οποία ωστόσο έχει καταφέρει να τον σταματήσει στα τελευταία έξι παιχνίδια που τον έχει αντιμετωπίσει. Ο 33χρονος πάντως παραμένει ο πρώτος σκόρερ στα Clasico, έχοντας σκοράρει συνολικά 26 τέρματα απέναντι στους «μερένγκες»…

Μάλιστα, ο Μέσι δεν είναι απλώς πρώτος σκόρερ στα Clasico, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει με μία… ολόκληρη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Pulga έχει τα ίδια γκολ στα μεγάλα ντέρμπι με όλη την τωρινή ομάδα της Ρεάλ, καθώς οι ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ έχουν συνολικά 26 γκολ στα Clasico, όσα δηλαδή έχει μόνος του ο Λιονέλ Μέσι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ