Clasico με φόντο το πρωτάθλημα

Clasico με φόντο το πρωτάθλημα

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (22:00) στο «Αλφρέφο Ντι Στέφανο» με τις δύο ομάδες να απειλούν την Ατλέτικο που βρίσκεται σε καθοδική πορεία.

Το ντέρμπι των… ντέρμπι απόψε στη Μαδρίτη! Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (22:00) στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» τη μισητή Μπαρτσελόνα για την 30η αγωνιστική της La Liga. Ωστόσο το φετινό δεν είναι ένα απλό Clasico καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν δυνατά για τον τίτλο του πρωταθλήματος!

Η Βασίλισσα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με τη Λίβερπουλ με 3-1 για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη, παρότι θα παραταχθεί χωρίς τα δύο βασικά του στόπερ, καθώς ο Σέρχιο Ράμος παραμένει στα «πιτς», ενώ ο Βαράν διαγνώστηκε πριν από μερικές ημέρες θετικός στον κορωνοϊό.

Από νίκη έρχεται και η Μπαρτσελόνα η οποία ωστόσο τα χρειάστηκε, καθώς έπρεπε να περιμένει το γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ στο 90′ για να «λυγίσει» τη Βαγιαδολίδ μέσα στο «Καμπ Νόου». Με αρκετές επιστροφές πηγαίνει στη Μαδρίτη η ομάδα του Κούμαν, καθώς το «πράσινο» φως πήρε τόσο ο Πικέ, όσο και ο Ρομπέρτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ