Κούμαν : «Ήταν καθαρό πέναλτι, δεν μπορώ να καταλάβω τι είδαν οι υπόλοιποι»

Κούμαν : «Ήταν καθαρό πέναλτι, δεν μπορώ να καταλάβω τι είδαν οι υπόλοιποι»

Στη Μπαρτσελόνα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του Χιλ Μανθάνο, κάτι που έδειξαν και οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν.

Οι διαμαρτυρίες της Μπαρτσελόνα για το χθεσινό παιχνίδι ήταν έντονες και ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν ένας από αυτούς που τις εξέφρασε, στην συνέντευξη Τύπου του.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ήταν πέναλτι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καθυστέρησεις που έδειξε ο διαιτητής υποστηρίζοντας πως δεν έπρεπε να είναι μόνο 4 λεπτά.

«Ήταν καθαρό πέναλτι, δεν μπορώ να καταλάβω τι είδαν οι υπόλοιποι. Ζητώ απλώς από τον διαιτητή, να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Ήταν μια πολύ σαφής κατάσταση, αλλά δεν ξέρω γιατί υπάρχει VAR στην Ισπανία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι εγκληματικό, ενώ ο επιπλέον χρόνος ήταν μονάχα 4 λεπτά! Για άλλη μια φορά πρέπει να το αποδεχτούμε και να κλείσουμε τα στόματά μας», ανέφερε σχετικά με την διαιτησία του αγώνα.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα βελτιώθηκε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν πολύ κοντά στην ισοφάριση! Αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αισιόδοξος για το υπόλοιπο της La Liga. Έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε και απομένουν πολλά παιχνίδια. Θα παλέψουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή» υποστήριξε για το αγωνιστικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ