Ρεάλ Μαδρίτης : «Αν με καλέσει ο Πέρεθ θα μιλήσει με τον ατζέντη μου» είπε ο Κουρτουά

Ρεάλ Μαδρίτης : «Αν με καλέσει ο Πέρεθ θα μιλήσει με τον ατζέντη μου» είπε ο Κουρτουά

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του να μιλήσει με τον μάνατζέρ του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει δικό της τον Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ με δηλώσεις του, μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, ανέφερε πως αν ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ, τον πάρει τηλέφωνο θα πρέπει να μιλήσει σε πρώτη φάση με τον εκπρόσωπό του.

«Δεν είναι σίγουρο το μέλλον μου. Όμως όλα όσα είπα σχετικά με το μέλλον μου και τη Μαδρίτη παρερμηνεύτηκε. Είπα ότι η καρδιά μου είναι εκεί, γιατί και τα δύο παιδιά μου είναι εκεί και δεν είναι εύκολο να ζω μακριά τους. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Περνάω καλά στο Λονδίνο και είμαι ικανοποιημένος. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δείξει από την αρχή ότι βασίζονται πάνω μου και αυτό δεν το έχω ξεχάσει. Δεν νομίζω ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα με πάρει τηλέφωνο. Αν είναι να μιλήσει με κάποιον θα είναι ο μάνατζέρ μου».

Όσον αφορά το ματς με την Μπαρτσελόνα ο Κουρτουά είπε:

«Κάναμε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι. Όμως, κάναμε ένα λάθος, αλλά ξέρουμε κόντρα σε ποια ομάδα παίζαμε. Είχαμε αντιπάλους παίκτες, όπως ο Μέσι, ο Ινιέστα, ο Σουάρεζ και αν κάνεις ακόμη και ένα λάθος το πληρώνεις ακριβά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ