Ντιακαμπί για ρατσισμό: «Δεν φοβάμαι, ελπίζω να βρεθούν αποδείξεις για τον Κάλα»

Ντιακαμπί για ρατσισμό: «Δεν φοβάμαι, ελπίζω να βρεθούν αποδείξεις για τον Κάλα»

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί, μίλησε μετά το περιστατικό στο παιχνίδι με την Κάντιθ, από το οποίο αποχώρησε, καταγγέλλοντας ρατσιστική επίθεση από τον Χουάν Κάλα.

Η La Liga ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης του Χουάν Κάλα κατά του Μουκτάρ Ντιακαμπί στην αναμέτρηση της Κάντιθ με τη Βαλένθια, ενώ ο ίδιος ο παίκτης των νυχτερίδων σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συμβάν και τόνισε ότι ελπίζει να βρεθούν αποδείξεις, καθώς όπως τονίζει αντιλήφθηκε την πρόθεση του αντιπάλου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι έτοιμος να μιλήσω και στο δικαστήριο. Δε φοβάμαι. Θα επαναλάβω αυτό που κατάλαβα, επειδή το αντιλήφθηκα πολύ καλά. Είμαι στην Ισπανία εδώ και τρία χρόνια και καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα, ακόμα και αυτού του είδους τις λέξεις. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος. Αν δε βρεθεί στην έρευνα, κάποια απόδειξη για ό,τι συνέβη είναι ο δικός μου λόγος εναντίον του δικού του. Χωρίς αποδείξεις δε νομίζω ότι θα τιμωρηθεί. Αυτό είναι το λογικό, αλλά θα το δούμε. Ελπίζω ότι θα βρεθούν αποδείξεις και θα γίνει οτιδήποτε δυνατό για να βρεθούν οι αποδείξεις αυτές

Υπάρχει ρατσισμός στην κοινωνία κάθε χώρας, όχι μόνο της Ισπανίας. Είναι παντού. Είναι κάτι πρέπει να σταματήσουμε. Είμαστε όλοι ίσοι, είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν ξέρω το Κάλα προσωπικά, δε γνωρίζω αν είναι ρατσιστής. Χρησιμοποίησε όμως μια ρατσιστική λέξη και θα έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί αν το αφήσουμε, δε θα βγάλουμε τη στάμπα του ρατσισμού από την κοινωνία. Γίνεται πολύ κουβέντα για να σταματήσουμε το ρατσισμό, αλλά δεν κάνουμε και τόσα πολλά τελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ