Λεβάντε – Σεβίλλη 0-1

Λεβάντε – Σεβίλλη 0-1

Η Σεβίλλη νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Λεβάντε εκτός έδρας και πλησίασε ξανά στο -3 από την κορυφή, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Η Σεβίλλη πέρασε με 0-1 από το «Ciutat de València» απέναντι στη Λεβάντε και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση, ενώ έχει πλησιάσει πολύ απειλητικά και την κορυφή, αφού βρίσκεται στο -3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης με ματς περισσότερο. Η ομάδα του Χουλιέν Λοπετέγκι πήρε τη νίκη ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού απειλήθηκαν ελάχιστα και αφού άνοιξαν το σκορ, κράτησαν εύκολα το τρίποντο.

Η Σεβίλλη είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 8′ με σουυ του Χορδάν εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Κάρσενας διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση από τον Ακούνια, ο Κουντέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 13′ η Λεβάντε απείλησε με σουτ του Ντε Φρούτος που απέκρουσε ο Μπόνο.

Στο 53′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τον Σούσο να περνά ωραία κάθετη για τον Εν Νεσιρί που αφού πέρασε και τον Κάρδενας, έκανε το 0-1 σε κενή εστία. Στο 89′ νέα καλή στιγμή για τους Σεβιγιάνους, με τον Ακούνια να γυρίζει για τον Λουκ Ντε Γιόνγκ που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρσενας, Σον, Βέθο, Ντουάρτε, Τόνιο Γκαρθία, Μπάρντι (59′ Μοράλες), Μελέρο (59′ Ροτσίνα), Μάλσα, Ντε Φρούτος (73′ Ντουκουρέ), Ρομπέρ Πιέρ (73′ Σέρχιο Λεόν, Ντάνι Γκόμεθ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ (86′ Γκούντελι), Πάπου Γκόμεθ (86′ Όσκαρ), Χορδάν, Φερνάντο, Σούσο (75′ Ράκιτιτς), Οκάμπος (89′ Μουνίρ), Εν Νεσιρί (86′ Λουκ Ντε Γιόνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ