Ατλέτικο Μαδρίτης – Ουέσκα 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ουέσκα 2-0

Οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν με 2-0 της Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα και απολαμβάνουν και πάλι την μοναξιά της κορυφής – Στο +3 από την δεύτερη Ρεάλ και στο +8 από την Μπαρτσελόνα.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 της Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα και απολαμβάνουν εκ νέου τη μοναξιά της κορυφής, με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να βρίσκεται στο +3 από την δεύτερη Ρεάλ και στο +8 από την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Από την άλλη, η ομάδα του Ελληνα αμυντικού παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και στην 18η θέση, έχοντας 27 πόντους, αλλά απέχει μόλις 1 βαθμό από την 17η Βιγιαρεάλ και τη σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σιόβα, αλλά ο έμπειρος σέντερ μπακ αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έχασε την ευκαιρία.

Στο 10’ η Ατλέτικο απάντησε με τον Καράσκο, αλλά ο Αλβαρο Φερνάντεθ απέκρουσε, όπως και στη συνέχεια, στο σουτ του Σαούλ. Η Ατλέτικο είχε την κατοχή της μπάλας, με την Ουέσκα να περιμένει στο δικό της μισό. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μακριά από την εστία του Φερνάντεθ τους παίκτες του Σιμεόνε, αλλά στο 39’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να λύσουν τον… Γόρδιο δεσμό της άμυνας της Ουέσκα με τον Κορέα. Ο Γιορέντε έδωσε στον Κορέα και αυτός με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 46’ ο Κόκε έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Αλβαρο Φερνάντεθ απέκρουσε. Στο 52ο λεπτό ο Κόκε γύρισε στον Χιμένεθ, αυτός έκανε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Ουέσκα ήταν εκεί και απέκρουσε. Στο 66′ η Ουέσκα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέρχιο Γκόμεθ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 72’ ο Φερνάντεθ είπε και πάλι «όχι», αυτή τη φορά στον Σαούλ.

Οκτώ λεπτά αργότερα η Ατλέτικο έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη. Ο Γιορέντε πέρασε τους Σιόβα και Ντουμπιά, γύρισε στον Καράσκο και αυτός από κοντά διπλασίασε τα τέρματα των Μαδριλένων. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Ροχιμπλάνκος να παίρνουν το τρίποντο της νίκης.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Σάβιτς, Λόντι (88′ Καμέγιο), Τρίπιερ, Χιμένεθ, Σαούλ, Καράσχο (85′ Κοντογκμπιά), Κόκε, Ερέρα (75′ Ντεμπελέ), Κορέα (85′ Τορέιρα), Γιορέντε

ΟΥΕΣΚΑ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Πουλίδο, Ινσούα (85′ Μπόρχα Γκαρθία), Σιόβας, Μικέλ Ρίκο, Εσκρίτσε, Σέρχιο Γκόμεθ (85′ Πέδρο Λόπεθ), Μοσκέρα (63′ Γκαλάν), Ντουμπιά, Ράφα Μιρ (63′ Σάντρο), Οκαζάκι (63′ Φερέιρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ