Βαλένθια – Αλαβές 1-1

Βαλένθια – Αλαβές 1-1

Η Βαλένθια βρέθηκε πολύ κοντά στην 13η ήττα της για φέτος κόντρα στην Αλαβές, όμως χάρη σε γκολ του Γκαγιά στο 89' πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και απέφυγε το μπλέξιμο.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Βαλένθια, αλλά έχει… άγιο. Οι «νυχτερίδες» βρέθηκαν να χάνουν από την Αλαβές, όμως με γκολ του Γκαγιά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Έτσι, η ομάδα του Χάβι Γράθια απέφυγε τα χειρότερα και τώρα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ όπως φαίνεται οι «μπαμπαθόρος» θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την απραμονή τους, καθώς είναι στην 16η θέση και μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε καλός ρυθμός και αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, όμως καμία δεν κατάφερε να πα΄ρει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 56′ με τον Γκαμέιρο, όμως το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 84′ έπειτα από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Γκουϊντετί και εκείνος με ένα ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε και πολύ διότι στο 89′ ο Γκαγιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Γκαγιά, Γκάμπριελ, Βας, Γκιγιαμόν, Ράτσιτς, Σολέρ, Γουέδες, Μούσα (63΄Τσερίσεβ), Γκαμεϊρό (76’ Βαγιέχο), Γκόμες

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Λεζέν, Ναβάρο, Αγιρεγαμπίρια, Έντγκαρ Μέντεθ (71’ Ριόχα), Πίνα (88’ Μανού Γκαρσία), Ζότα (71’ Γκουϊντετί), Μπαράλια, Χοσέλου (88’ Ντέιβερσον), Λούκας Πέρεθ (63’ Πονς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ