Ουέσκα – Χετάφε 0-2

Ουέσκα – Χετάφε 0-2

Η Χετάφε κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από την έφτα της Ουέσκα, επικρατώντας με 2-0 για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Νίκη με την οποία «κλειδώνει» κατά πάσα πιθανότατα την παραμονή της στη La Liga πήρε η Χετάφε, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Ουέσκα για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπορδαλάς είχε σε μεγάλη ημέρα τον Ενές Ουνάλ, καθώς ο Τούρκος επιθετικός σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και χάρισε τρεις «χρυσούς» βαθμούς στη Χετάφε που ανέβηκε στην 15η θέση της βαθμολογίας και ανέβασε τη διαφορά της από τη ζώνη τους παραμονής στους πέντε βαθμούς.

Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού η Χετάφε κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ απέναντι στην Ουέσκα. Ο Ουνάλ πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Μάτα και με ένα διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του γηπεδούχων και έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μπορδαλάς μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Σκόρερ και πάλι ο Τούρκος επιθετικός με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0, μόλις στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΟΥΕΣΚΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Ινσούα (69’ Ντουμπιά), Λόπεθ (69’ Σέρτζιο Γκόμεθ), Πουλίδο, Φερέιρο, Βάβρο (46’ Σιόβας), Γκαλάν, Μοσκέρο, Σεοάνε (46’ Εσκρίτσε), Σάντρο (77’ Οκαζάκι), Μιρ

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ (84’ Ιγκλέσιας), Σουάρεθ, Ντζενέ, Κουκουρέγια, Ολιβέρα, Τιμόρ, Μακσίμοβιτς (88’ Αλενιά), Αραμπάρι, Μάτα (88’ Άνχελ), Ουνάλ (79’ Τσέμα Ροντρίγκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ