Εϊμπάρ – Σοσιεδάδ 0-1

Εϊμπάρ – Σοσιεδάδ 0-1

Η Σοσιεδάδ πέρασε... σβηστά από την έδρα της Εϊμπάρ (0-1) χάρη σε γκολ του Ισάκ και «αγκάλιασε» το εισητήριο του Europa League.

Επαγγελματική νίκη με… άρωμα Europa League πανηγύρισε η Σοσιεδάδ μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ (0-1), πάτησε στην 5άδα και σχεδόν εξασφάλισε το εισητήριο για το Europa League.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη των Βάσκων στο πρωτάθλημα, που έφτασαν στους 53 βαθμούς όντας στην 5η θέση και αύξησαν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους για το ευρωπαϊκό εισητήριο. Συγκεκριμένα, βρίσκονται στο +3 από την 6η Μπέτις και στο +7 από την 7η Βιγιαρεάλ.

Από την άλλη πλευρά, οι «οπλουργοί» αγνόησαν τη νίκη για 16η συνεχόμενη φορά και οι ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία πλέον είναι ελάχιστες, καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -7 από τις θέσεις σωτηρίας.

Στα του αγώνα, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ δεν υπήρχε ούτε καλός ρυθμός ούτε πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι δίχως να ανεβάσουν στροφές πήραν το προβάδισμα στο 26′ με σουτ του Ισάκ και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Πόθο (32’ Κορέα), Αρμπίγια, Κότε, Ντιόπ (67’ Μούτο), Ατιένθα (80’ Ενρίτς), Λεόν (46’ Εσπόσιτο), Ρέσιο, Κίκε, Χιλ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Γοροσαμπέλ (84’ Θαλδούα), Λε Νορμάντ, Θουμπελδία, Γκεβάρα, Θουμπιμένδι, Πόρτου (72’ Γιανουζάι), Ογιαρθάμπαλ (84’ Μερκελάνθ), Ισάκ (72’ Μπαουτίστα), Μπαρενετσέα (63’ Γουρίδι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ