Κούμαν: «Ο τέταρτος ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής»

Κούμαν: «Ο τέταρτος ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής»

Έξαλλος με την αποβολή του, στον χθεσινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Γρανάδα, ήταν ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν.

Όλα στραβά κι ανάποδα για την ομάδα της Μπαρτσελόνα στο χθεσινό παιχνίδι με την Γρανάδα, αφού εκτός των τριών βαθμών, έχασε και τον Ρόναλντ Κούμαν για τους επόμενους δύο αγώνες.

Ο Ολλανδός τεχνικός αποβλήθηκε στο 66ο λεπτό του αγώνα, λόγω έντονων διαμαρτυριών στον τέταρτο διαιτητή, ως εκ τούτου θα χάσει τις αναμετρήσεις με Βαλένθια και Ατλέτικο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δεν καταλαβαίνω την αποβολή μου, είναι άδικη. Το φύλλο αγώνα γράφει για απώλεια σεβασμού, αλλά δεν είπα τίποτα κακό για τη διαιτησία, σχολίασα απλά για κάποιες φάσεις προς τον τέταρτο διαιτητή, αλλά με όλο τον σεβασμό. Δεν προσέβαλα, ούτε τίποτα.

Είναι απίστευτο το ότι πήρα κόκκινη κάρτα. Αλλά αν ο τέταρτος θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής, ευχαριστώ. Αν έχουν γράψει λόγια στο φύλλο αγώνα που δεν έχω πει, πρέπει να κάνω κάτι. Ήταν έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου από εκείνον. Αν δεν προσβάλλεις, αν δεν μιλάς πολύ για τη διαιτησία, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ