Η Μπαρτσελόνα θα πιέσει την Παρί για Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα θα πιέσει την Παρί για Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να κάνει την προσπάθεια της για την απόκτηση του Νεϊμάρ το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ για νέο συμβόλαιο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, όμως η Μπαρτσελόνα θέλει να μπει «σφήνα» και να προσπαθήσει να πείσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να επιστρέψει στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι.

Από την στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στην Μπάρτσα, ο Χουάν Λαπόρτα θέλει να ενισχύσει όσο μπορεί την ομάδα για να διεκδικήσει από τη νέα σεζόν τα πάντα. Η παραμονή λοιπόν του Αργεντινού επιθετικού έχει στρέψει τις προσπάθειες των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ και πιέζουν την Παρί Σεν Ζερμέν για την επιστροφή του.

Σύμφωνα με το RAC, η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι θα μπορέσει με μια πρόταση μικρότερη από αυτή που είχε κάνει πριν από μια διετία (130 εκατομμύρια) ν’ αποσπάσει τη συγκατάθεση της Παρί, η οποία ήταν αρνητική στην πρώτη κρούση. Το σίριαλ Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα θα έχει πολλά επεισόδια το φετινό καλοκαίρι, ενώ οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο ίδιος ο «Νέι» θα ήθελε να επιστρέψει, ειδικά από τη στιγμή που ο Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, βάζοντας φωτιά για το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ