Βαλένθια – Βαγιαδολίδ 3-0

Βαλένθια – Βαγιαδολίδ 3-0

Μετά από έναν μήνα η Βαλένθια κατάφερε να πάρει επιτέλους μία νίκη, με τις «νυχτερίδες» να επικρατούν με 3-0 της Βαγιαδολίδ.

Επιτέλους νίκη για τη Βαλένθια. Μετά από έναν μήνα και συνολικά έξι αγωνιστικές, οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» επικρατώντας της Ρεάλ Βαγιαδολίδ με 3-0 μέσα στο «Μεστάγια» για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Με ένα γκολ του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ακόμη ένα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου η Βαλένθια μπήκε με το δεξί στην εποχή Βόρο, μετά την απομάκρυνση του Χάβι Γκράθια από τον πάγκο της ομάδας.

Σε δύσκολη θέση η Βαγιαδολίδ καθώς παρέμεινε μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας τρία δύσκολα παιχνίδια με Βιγιαρεάλ, Σοσιεδάδ και Ατλέτικο.

Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, η Βαλένθια είχε την κατοχή, ωστόσο της έλειπαν οι φάσεις, καθώς η Βαγιαδολίδ δεν άφησε περιθώρια στα μετόπισθεν. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με τον συνήθη ύποπτο, Μαξιμιλιάνο Γκόμεζ να ανοίγει το σκορ και να γράφει το 1-0 στο 45+2.

Ο Ουρουγουανός φορ βρήκε και δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έγραψε στο 48ο λεπτό το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» έτσι την πρώτη νίκη της Βαλένθια μετά από έναν μήνα! Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κορέιρα στο 89ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ