Νέο «όχι» της Γιουβέντους σε Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Νέο «όχι» της Γιουβέντους σε Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Ο Ματάις Ντε Λιχτ ενδιαφέρει έντονα την Μπαρτσελόνα, όμως η Γιουβέντους είναι αρνητική στην παραχώρηση του.

Η διοίκηση της Γιουβέντους απέρριψε τη νέα προσέγγιση της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του Ματάις Ντε Λιχτ και το έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ, Μίνο Ραϊόλα.

Το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει η φημολογία, καθώς ο 20χρονος στόπερ δεν έχει προσαρμοστεί στη «Μεγάλη Κυρία» και σκέφτεται τη μεταγραφή. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του από τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αυτά και συγκεκριμένα την «Diario AS», οι Καταλανοί έχουν κάνει νέα επίσημη κίνηση προς τη «Γιούβε» προσφέροντας το ποσό των 74 εκατ. ευρώ. Οσα δηλαδή ξόδεψε περίπου η ομάδα του Τορίνο, για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ.

Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Γιουβέντους κάλεσε τον Ραϊόλα και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Ντε Λιχτ, ούτε το καλοκαίρι, αλλά ούτε και τα επόμενα χρόνια. Εκτός κι αν βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τα 150 εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του από το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ