Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 3-3: Μπάρτσα, αποχαιρέτα τον τίτλο που ονειρευόσουν… (vid)

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 3-3: Μπάρτσα, αποχαιρέτα τον τίτλο που ονειρευόσουν… (vid)

Η Μπαρτσελόνα «γκέλαρε» στη Λεβάντε (3-3) και η υπόθεση τίτλος... κάνει φτερά - Επική ανατροπή από τους γηπεδούχους, που έχαναν με 2 γκολ διαφορά και πήραν μάγκικη ισοπαλία!

Στη μία πλευρά της Μαδρίτης πανηγυρίζουν αυτή τη στιγμή. Όχι στο στρατόπεδο της Ρεάλ. Αλλά σε εκείνο της Ατλέτικο. Τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών στη La Liga είναι ό,τι πρέπει για τον «Τσόλο» Σιμεόνε και τους παίκτες του. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με την Μπάρτσα, ήρθε το 2-2 στο Ρεάλ – Σεβίλλη. Και απόψε ένα ακόμη δώρο στους «ροχιμπλάνκος». Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 3-3 και οι «μπλαουγκράνα» λένε «αντίο» στα όνειρα τίτλου.

Σε ένα συναρπαστικό ματς, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έχασε απίστευτη ευκαιρία να προσπεράσει την Ατλέτικο στην κορυφή, έστω και με ματς περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 25′ ο Άλμπα σέντραρε από αριστερά και ο Λιονέλ Μέσι με εκπληκτικό γυριστό έκανε το 1-0 για την Μπάρτσα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 34′ ο Πέδρι διαμόρφωσε το 2-0 με κοντινό πλασέ έπειτα από κάθετη του Μέσι και γύρισμα του Ντεμπελέ.

Τα πρώτα 15 λεπτά του β’ μέρους ήταν εφιαλτικά για τους Καταλανούς όμως. Στο 57′ η Λεβάντε μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Μελέρο και 3 λεπτά αργότερα έγινε το 2-2 με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση του Μαρτί.

Η Μπάρτσα πήρε εκ νέου προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Ντεμπελέ στο 64′, με τη Λεβάντε να αποδεικνύεται… εφτάψυχη και να παίρνει τελικά τον βαθμό με προβολή του Λεόν στο πρώτο δοκάρι.

Οι στνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Βέθο, Μιραμόν (75’ Λεόν), Τόνιο, Ντουάρτε (61’ Μάλσα), Μοράλες (89’ Κοτσορασβίλι), Πιέρ, Μπάρντι (61’ Ντάνι Γκόμεθ), Μελέρο, Μαρτί (75’ Κόκε), Ντε Φρούτος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Αραούχο (46’ Σέρτζι Ρομπέρτο, 85’ Πουτς), Μέσι, Πέδρι (73’ Μινγκέθα), Ντεμπελέ, Γκριεζμάν (81’ Μπρέθγουεϊτ)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ