Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0: Όσο ζει ελπίζει η Σεβίλλη

Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0: Όσο ζει ελπίζει η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Βαλένθια χάρη στο γκολ του Εν Νεσίρι, μειώνοντας έτσι τη διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορεί να μην έχει ρεαλιστικές πιθανότητες, ωστόσο κρατάει ακόμη τις μαθηματικές για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη κατάφερε να φτάσει σε μία σημαντική νίκη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» επικρατώντας με 1-0 της Βαλένθια για την 36η αγωνιστική της La Liga.

Με γκολ του Εν Νεσίρι, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη σημαντική νίκη και μείωσαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο στους τρεις βαθμούς, με τους «ροχιμπλάνκος» ωστόσο να έχουν έναν αγώνα λιγότερο…

Έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα ο Μαροκινός σέντερ φορ, που έχει 13 περισσότερα από τον δεύετρο γκολ των Ανδαλουσιανών στη φετινή σεζόν!

Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι, η Βαλένθια ήταν ελάχιστα καλύτερη στο πρώτο μέρος και είχε τις πιο καλές στιγμές του 45λεπτου, χωρίς ωστόσο να βρίσκει κάποιο γκολ. Η ομάδα του Λοπετέγκι από την άλλη έβγαζε μία νευρικότητα και δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια ουσιαστική ευκαιρία, πέρα από ένα γκολ του Εν Νεσίρι το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ο Μαροκινός ωστόσο κατάφερε να σκοράρει κανονικά στο δεύτερο μέρος. Ο Φερνάντο έκανε την πάσα και ο Εν Νεσίρι βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας στο 66ο λεπτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ