Νάβας : «Αυτός είναι ο Ρονάλντο»

Νάβας : «Αυτός είναι ο Ρονάλντο»

Ο Κέιλορ Νάβας δεν παραξενεύτηκε με την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πασάρει τον Καρίμ Μπενζεμά στο τέταρτο γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Αλαβές.

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Κέιλορ Νάβας η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αφήσει τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλαβές (4-0).

Ο Πορτογάλος είχε την ευκαιρία για άλλο ένα χατ τρικ, αλλά έδωσε τη θέση του στον Γάλλο, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι στο 89ο λεπτό και έγραψε το τελικό σκορ στο Μπερναμπέου το Σάββατο. Πριν το ματς αυτό, ο Μπενζεμά είχε μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό του φέτος.

«Η χειρονομία του Κριστιάνο λέει πολλά και για το τι ομάδα είμαστε συνολικά, αλλά και για τον ίδιο ως χαρακτήρα. Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση και τώρα είναι η ώρα για να αποδείξουμε ότι παραμένουμε ενωμένοι», επέμεινε ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γκολ του Καρίμ και είμαστε στο πλευρό του. Ξέρουμε ότι γίνεται πολλή συζήτηση για εκείνον αυτή τη στιγμή, αλλά Θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ