Πικέ: «Δύσκολα να κερδίσουμε τον τίτλο»

Πικέ: «Δύσκολα να κερδίσουμε τον τίτλο»

Λευκή... πετσέτα πέταξε ο Ζεράρ Πικέ για τη μάχη του τίτλου, καθώς ανέφερε πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα.

«Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι δύσκολο να κερδίσει το τίτλο». Παραδοχή του Ζεράρ Πικέ, o οποίος βρέθηκε σήμερα στην παρουσίαση της συμφωνίας μεταξύ της LaLiga, του ESPN και της Disney.

Η Μπαρτσελόνα, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι στην τρίτη θέση (76 βαθμοί), πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης (78) και την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης (80).

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός πρόσθεσε ότι «είμαι χαρούμενος που η LaLiga συνεργάζεται με το ESPN, θέλουμε να είμαστε με τους καλύτερους. Οι φίλαθλοι θα είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν όλα τα παιχνίδια στην Αμερική. Όταν ταξιδέψαμε εκεί είχαμε μια πολύ καλή εμπειρία και ελπίζω να επιστρέψω στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να απολαύσετε το άθλημα, νομίζω ότι κάθε χρόνο το επίπεδο της LaLiga αυξάνεται».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Είχαμε έναν έντονο ανταγωνισμό με την Ατλέτικο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι όπως η Σεβίλλη που πήγε επίσης πολύ καλά. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι εκεί που είναι επειδή το αξίζει. Κάθε χρόνο υπάρχουν περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται να είναι στις κορυφαίες θέσεις», πρόσθεσε, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Τα παιδιά μου αγαπούν τη Disney και αγαπούν τη LaLiga και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι όλοι οι Αμερικανοί να απολαύσουν τη LaLiga, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ