Θα είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι του Μέσι στο «Καμπ Νόου»;

Θα είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι του Μέσι στο «Καμπ Νόου»;

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε τη Θέλτα για την 37η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο οι περισσότεροι αναρωτιούνται εάν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου»...

Τον τελευταίο της αγώνα στο «Καμπ Νόου» για τη φετινή σεζόν θα δώσει απόψε η Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» θα υποδεχτούν τη Θέλτα στη Βαρκελώνη για την 37η αγωνιστική της La Liga, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να έχει πει ουσιαστικά αντίο στον φετινό τίτλο μετά τις γκέλες με Γρανάδα και Λεβάντε.

Για μία ακόμη φορά ωστόσο, όλα τα βλέμματα πηγαίνουν πάνω στον συνήθη ύποπτο… Τον Λιονέλ Μέσι. Ο λόγος ωστόσο δεν είναι συνηθισμένος, καθώς ίσως και να πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του Αργεντινού στο… σπίτι του. Στο γήπεδο όπου έγραψε ιστορία και κατάφερε να γιγαντώσει τον μύθο του στο ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Μέσι εξακολουθεί να βρίσκεται στον… αέρα. Ο 33χρονος δεν έχει δώσει κάποια απάντηση σε καμία πλευρά. Ωστόσο η παραμονή του στη Βαρκελώνη έχει αρχίσει να… ψήνεται τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο Ζουάν Λαπόρτα φέρεται να συζητάει ήδη διαρκώς με τον Χόρχε, τον πατέρα του Pulga.

Ποιά είναι τα δεδομένα για το μέλλον του pulga αυτή τη στιγμή;

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να κάνει δικό της τον Μέσι. Πιο ανοιχτά δεν γίνεται δηλαδή… Ο αθλητικός διευθυντής των Γάλλων, Λεονάρντο μίλησε πριν από μερικούς μήνες για τον Αργεντινό και δήλωσε πως κάθε ομάδα θα ήθελε τον Μέσι στο ρόστερ της… όπως και η Παρί.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έχει χαμηλώσει τους τόνους. Παρότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν το μεγάλο φαβορί, πλέον φαντάζει δύσκολο να μετακομίσει στην Αγγλία ο Αργεντινός, ειδικά από τη στιγμή που θα αποχωρήσει από εκεί ο κολλητός του, Σέρχιο Αγκουέρο.

Αυτή η εξέλιξη μάλιστα είναι που φέρνει αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην παραμονή τον Μέσι. Διότι ο Αγκουέρο βρίσκεται μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Όπως και να έχει, όσο ο Μέσι δεν μιλάει, η αγωνία φτάνει σε «κόκκινα» επίπεδα παντού. Και όλοι αναρωτιούνται, εάν το αποψινό παιχνίδι με τη Θέλτα θα είναι το τελευταίο του στο αγαπημένο του «Καμπ Νόου»… Τουλάχιστον με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ