Ατλέτικο Μαδρίτης : Πούλησε Καράσκο και Γκαϊτάν στην Νταλιάν Γιφάνγκ

Ατλέτικο Μαδρίτης : Πούλησε Καράσκο και Γκαϊτάν στην Νταλιάν Γιφάνγκ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την πώληση των Γιανίκ Καράσκο και Νικολά Γκαϊτάν στην κινεζική Νταλιάν Γιφάνγκ, σ' ένα deal που θα αποφέρει στους Ροχιμπλάνκος 50 εκατ. ευρώ.

Στο κινεζικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Νταλιάν Γιφάνγκ θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιανίκ Καράσκο και Νικολά Γκαϊτάν, όπως ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ροχιμπλάνκος θα λάβουν συνολικά το ποσό των 50 εκατ. ευρώ (30 για τον Καράσκο, εκ τον οποίων τα 7,5 θα πάνε στη Μονακό και 20 για τον Γκαϊτάν). Ο Αργεντινός αποχωρεί από την ομάδα μόλις 18 μήνες μετά την μεταγραφή του από την Μπενφίκα έναντι 25 εκατ. ευρώ.

«Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας. Σήμερα λέμε αντίο σ’ έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία, ο οποίος δούλεψε σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα μας» ανέφερε στην ανακοίνωση της για τον Γκαϊτάν η Ατλέτικο, ενώ για τον Καράσκο τονίζει:

«Ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος έχει δείξει μεγάλη αφοσίωση για την ομάδα μας αποχωρεί. Η δουλειά του μέσα στο γήπεδο μας κάνει να αποχαιρετήσουμε έναν πολύ καλό επαγγελματία στον οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Κίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ