Καράσκο: «Η Ατλέτικο θα έχει πάντα μια σπουδαία θέση στην καρδιά μου»

Καράσκο: «Η Ατλέτικο θα έχει πάντα μια σπουδαία θέση στην καρδιά μου»

Ο Γιανίκ Καράσκο, πρώην πλέον παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, εξήγησε μέσω του γραφείου που τον εκπροσωπεί τους λόγω για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση να αγωνιστεί στην Κίνα.

Ο Γιανίκ Καράσκο μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ύστερα από την σχεδόν τριετή του παρουσία στους Ροχιμπλάνκος (2015-2018) και την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην κινεζική Νταλιάν Γιφάνγκ εξήγησε μέσω του γραφείου που τον εκπροσωπεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συναισθήματά του για τους Μαδριλένους.

«Αποφάσισα να αφήσω την Ατλέτικο και να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια στην Dalian Yifang και να συμμετάσχω στο πρότζεκ του ομίλου Wanda, μέλος του συλλόγου της Ατλέτι, την οποία ήδη γνωρίζω και που αποφάσισε να επενδύσει στο κινεζικό ποδόσφαιρο. Το αθλητικό πρότζεκ της ομάδας με έπεισε και μου έδωσε κίνητρο για την απόφασή μου. Το κινεζικό πρωτάθλημα είναι σε άνθηση, οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικές, οι νέες υποδομές είναι σύγχρονες και διαθέσιμες τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς και το επίπεδο του παιχνιδιού βελτιώνεται συνέχεια κάθε χρόνο

Η απόσταση μου από την ευρωπαϊκή ήπειρο δεν σημαίνει ότι η φιλοδοξία μου να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μικρότερη. Θα καταβάλω τις απαραίτητες προσπάθειες για να δείξω στον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Βελγίου ότι είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία αυτό το καλοκαίρι με τους Κόκκινους Διάβολους.

Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους με τους οποίους μοιράστηκαν τη ζωή μας στη Μαδρίτη, είτε είναι η λέσχη, οι ηγέτες της, οι οπαδοί της, ο προπονητής μου, αλλά και οι συμπαίκτες μου. Θα μου λείψουν πάρα πολύ και θα είναι αξέχαστες αναμνήσεις για μένα. Η Ισπανία και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχουν πάντα μια σπουδαία θέση στην καρδιά μου», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής Βέλγος φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ