Σουάρες: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ατλέτικο»

Σουάρες: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ατλέτικο»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν για την Ατλέτικο Μαδρίτης τα... έχωσε στην Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι θα είναι για πάντα ευγνώμων στους «ροχιμπλάνκος».

Ο Λουίς Σουάρες χάρισε τον εφετινό τίτλο της LaLiga στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τα δύο «μεγάλα» γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές στα παιχνίδια με Οσασούνα και Βαγιαδολίδ και «ξεσπάθωσε» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά της προηγούμενης διοίκησης της Μπαρτσελόνα, που τον εξώθησε στην έξοδο το περασμένο καλοκαίρι.

«Υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να ζεις… Ήταν δύσκολο το περασμένο καλοκαίρι. Ο τρόπος με τον οποίο η Μπαρτσελόνα με περιφρόνησε, με υποτίμησε… Αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων για την Ατλέτικο, η οποία μου άνοιξε τις πόρτες έτσι ότι μπορώ να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι είμαι καλός» τόνισε ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 21 γκολ στο πρωτάθλημα και πρόσθεσε:

«Πολλοί άνθρωποι υπέφεραν μαζί μου. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, σε καθημερινή βάση… Πέρασα πολλά χρόνια στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι αυτή ήταν η σεζόν που υπέφερα περισσότερο. Η Ατλέτικο είχε μια υπέροχη χρονιά, παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε κατά καιρούς στη LaLiga. Ήμασταν οι πιο συνεπείς και τελειώσαμε πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ