Μπαρτσελόνα : Χωρίς Μέσι και Σουάρες κόντρα στη Λας Πάλμας

Μπαρτσελόνα : Χωρίς Μέσι και Σουάρες κόντρα στη Λας Πάλμας

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λας Πάλμας.

Ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει από την επικείμενη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας, προκειμένου να πάρει ανάσες εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ όμως δεν θα είναι ο μόνος, αφού εκτός θα μείνει και ο έτερος σταρ των μπλαουγκράνα, Λουίς Σουάρες μετά από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ήδη συνομιλήσει με τον Βαλβέρδε, για τους αγώνες στους οποίους θα ξεκουραστεί, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί την εφετινή σεζόν από τα συνεχόμενα ματς. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού συμφώνησε να χρησιμοποιεί τον παίκτη από εδώ και στο εξής μόνο στα δύσκολα ματς της Μπαρτσελόνα, ενώ κάτι παρόμοιο αναμένεται να ισχύσει και με τον Σουάρες, ειδικά μετά τη μεταγραφή του Κουτίνιο, αλλά και την επιστροφή του Ντεμπελέ από τον τραυματισμό του.

Ο Μέσι, αλλά και ο Σουάρες αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ερχόμενη Κυριακή στο Καμπ Νου, οποίος έχει χαρακτήρα τελικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ