«Πρώτος στόχος της Ρεάλ ο Κέιν»

«Πρώτος στόχος της Ρεάλ ο Κέιν»

Η «βασίλισσα» της Ευρώπης εμφανίζεται αποφασισμένη να πάρει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν παραμένει ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, με τα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου να επιμένουν πως η «βασίλισσα» θα κάνει ότι μπορεί για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Τότεναμ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος των μελών της ισπανικής ομάδας, Ραμόν Καλντερόν δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα Mirror πως οι μερένχες είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την Ρεάλ. Πρώτος μεταγραφικός στόχος για το καλοκαίρι είναι ο Κέιν κι εκεί επικεντρώνεται η προσπάθεια μας. Δεύτερη επιλογή είναι ο Λεβαντόφσκι αλλά αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα που σκεφτόμαστε είναι ο Κέιν».

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου τα οποία ανέφεραν πως η Τότεναμ «έκοψε τον βήχα» της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κέιν. Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ζήτησε να μάθει τις απαιτήσεις των λονδρέζων για την παραχώρηση του Άγγλου σούπερ σταρ και η απάντηση που έδωσε η Τότεναμ ήταν 300 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ