«Πουλάει Μπέιλ-Αζάρ και αγοράζει Εμπαπέ-Χάαλαντ η Ρεάλ»

«Πουλάει Μπέιλ-Αζάρ και αγοράζει Εμπαπέ-Χάαλαντ η Ρεάλ»

Διπλή «βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να αποφάσισε να πουλήσει τους Αζάρ και Μπέιλ και να αποκτήσει τους Εμπαπέ και Χάαλαντ.

«Καυτό» προβλέπεται το καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει δύο… μπαμ.

Έπειτα από μια αποτυχημένη σεζόν, όπου η «Βασίλισσα» δεν σήκωσε ούτε μια κούπα, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε ολικό restart.

Αυτό αναμένεται να έχει ως αφετηρία τη θέση του προπονητή, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται μια… ανάσα από την πόρτα της εξόδου και τον Αλέγκρι να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει.

Πέρα από το ζήτημα του τεχνικού όμως, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μεταγραφικά ζητήματα. Σύμφωνα με το SkySports, οι «μερένχες» έχουν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο στους Μπέιλ και Αζάρ, ενώ στη λίστα των αποχωρήσεων μοιάζει να βρίσκεται και ο Γιόβιτς.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο, από το χρηματικό ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση των Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Δηλαδή, η Ρεάλ είναι έτοιμη να προσεγγίσει τα δύο πιο «καυτά» ονόματα αυτήν τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με σκοπό να τα κάνει δικά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ