Μπενζεμά: «Θα μείνει ο Ζιντάν, όλα καλά με Ζιρού»

Μπενζεμά: «Θα μείνει ο Ζιντάν, όλα καλά με Ζιρού»

Την πεποίθηση ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Καρίμ Μπενζεμά. Τι είπε για την σχέση του με τον Ολιβιέ Ζιρού.

Τις φήμες αποχώρησης του Ζινεντίν Ζιντάν από την Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε ο Καρίμ Μπενζέμα. Ο επιθετικός της Βασίλισσας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Γάλλος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Παράλληλα, ο πολύπειρος στράικερ στάθηκε στην σχέση που έχει με τον θρύλο των Μερένχες, αλλά και με τον Ολιβιέ Ζιρού, με την οποίο είχαν έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν και θα τον συναντήσει το καλοκαίρι με την εθνική ομάδα της Γαλλίας για το επερχόμενο Euro.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε o Μπενζέμα στην Equipe:

Για τον Ζιντάν:«Δεν βλέπω τη Ρεάλ δίχως τον Ζιντάν στον πάγκο. Για εμένα είναι σαν μεγάλος αδερφός. Μου μιλάει και μου τα λέει όλα με ευθύτητα και ειλικρίνεια είτε τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είτε όλα είναι λάθος. Θα δείτε, θα μείνει… Αν φύγει, έφυγε, αλλά νομίζω θα μείνει».

Για τον Ζιρού:«Είμαστε μια χαρά, θα είμαστε όπως παλιά στο γήπεδο. Τα είπαμε και πρόσφατα στα παιχνίδια που δώσαμε, ήταν χαλαρός κι εκείνος, με συνεχάρη για το γκολ που είχα βάλει στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, όλα ήταν ήρεμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ