Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Η Εσπανιόλ ήταν ανώτερη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως κατάφερε να σκοράρει με τον Ζεράρ Μορένο, νίκησε τους Μερένχες για πρώτη φορά μετά από 20 παιχνίδια και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη Primera Division.

Η Εσπανιόλ ήταν ανώτερη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως κατάφερε να σκοράρει με τον Ζεράρ Μορένο, νίκησε τους Μερένχες για πρώτη φορά μετά από 20 παιχνίδια και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη Primera Division. H ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν «επέστρεψε» έτσι στις εντός των συνόρων γκέλες μετά από ένα μήνα συνεχόμενων νικηφόρων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Στον αγώνα που άνοιξε λοιπόν την αυλαία της 26ης αγωνιστικής, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με κεφαλιά του Γκάρεθ Μπέιλ (έφθασε τις 116 συμμετοχές στη La Liga και ισοφάρισε τον Μπέκαμ που ήταν ο Βρετανός με τις περισσότερες) που έβγαλε δύσκολα ο Ντιέγκο Λόπεθ στο 7′, από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, το παιχνίδι ήταν -βάσει ευκαιριών- ένας μονόλογος για την Εσπανιόλ.

Ο Ζεράρ Μορένο είχε δοκάρι στο 27′, τρία λεπτά αργότερα του ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ, με τον Ντουάρτε να βλέπει και αυτός την κεφαλιά του να καταλήγει στην οριζόντια δοκό του Κέιλορ Νάβας. Στο 56′, το 77′ και το 89′ ο μετέπειτα σκόρερ είδε τον γκολκίπερ της Ρεάλ να βγάζει εντυπωσιακά τις προσπάθειές του, στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, πήρε το «αίμα» του πίσω και με ένα εντυπωσιακό βολέ χάρισε στην Εσπανιόλ την πρώτη της νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εννιά σερί ήττες και συνολικά 20 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο!

Το γκολ της Εσπανιόλ που λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Το πέναλτι που ζητά η Ρεάλ Μαδρίτης σε προσπάθεια του Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Ίσκο έπιασε σε συμμετοχές τον προπονητή του

Το γκολ του Μορένο στις καθυστερήσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ