Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-1

Η Βαλένθια κόλλησε στην ισοπαλία (1-1) στο Σαν Μαμές κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ρεάλ και να την προσπεράσει. Με νίκες προχώρησαν οι Σεβίλλη και Χετάφε για την 26 αγωνιστική της La Liga.

Η Βαλένθια μπορεί να προηγήθηκε στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Μπιλμπάο, δεν κατάφερε όμως να αντέξει στον Λάκκο των Λεόντων και τελικά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μην καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί το δώρο της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Εσπανιόλ. Έτσι οι Νυχτερίδες παρέμειναν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. Το σκορ άνοιξε ο Κοντογκμπιά στο 23′, για να ισοφαρίσει στο 49′ ο Όσκαρ ντε Μάρκος για τους γηπεδούχους με σουτ στην κίνηση, ενώ ο Άριτς Αντούριθ έχασε πέναλτι στο 36′.

Μάλαγα – Σεβίλλη 0-1

H Σεβίλλη έφυγε νικήτρια από την έδρα της Μάλαγα (1-0) αφήνοντας πίσω της το βαρύ 5-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στέλνει την ομάδα του πρώην Ερυθρόλευκου, Μπράουν Ιντέγιε, με μαθηματική ακρίβεια στην δεύτερη κατηγορία. Ο Χοακίν Κορέα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Νολίτο, τέρμα που ανεβάζει τους Σεβιγιάνους στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

http://www.dailymotion.com/video/x6ffdhb

Χετάφε – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ