Μίτσελ: «Δεν έχω το λόμπι για να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης»

Μίτσελ: «Δεν έχω το λόμπι για να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως για να προπονήσει κάποιος την Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάζεται δίκτυο γνωριμιών.

Ο νέος προπονητής της Χετάφε, Μίτσελ, ρωτήθηκε για την περίπτωση να προπονήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να απαντά πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να ανήκει σε ένα κλειστό λόμπι, το οποίο δεν συμβαίνει με τον ίδιο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο τόνισε πως έχει φιλική σχέση, λέγοντας πως για άγνωστο λόγο δεν πείσθηκαν από τις ικανότητες του.

«Για να προπονήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από γνώσεις. Αυτό το οποίο θες είναι κάτι που ονομάζεται «λόμπι» και δεν το έχω. Δεν είμαι κοντά στους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις και δεν το λέω για τον Φλορεντίνο (σ.σ. Πέρες), με τον οποίο έχω μια καλή σχέση» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Για κάποιον λόγο, οι άνθρωποι που εργάζονται κοντά σε εκείνον, προτιμούν άλλους τύπους ανθρώπων, έναν διαφορετικό τύπο προπονητή. Δεν είναι θέμα γνώσεων ή εμπειρίας , απλά, για άγνωστη αιτία, δεν άρεσα στο άτομο που διαχειρίζεται το λόμπι, οπότε δεν έχω αυτήν την επιλογή (της Ρεάλ Μαδρίτης).»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ