Aζάρ: «Θετικό για εμένα η επιστροφή του Αντσελότι»

Aζάρ: «Θετικό για εμένα η επιστροφή του Αντσελότι»

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Έντεν Αζάρ για τον νέο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Το καλοκαίρι του 2019, όταν η Ρεάλ δαπάνησε 100 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ, έβλεπε στο πρόσωπο του Βέλγου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να καλύψει το κενό που άφηνε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Γιουβέντους.

Δυο χρόνια μετά, η θητεία Αζάρ στην Βασίλισσα δεν είναι η επιθυμητή για τις δυο πλευρές. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι θα αποχωρήσει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου όλο και μεγαλώνει.

Ωστόσο, μετά την έλευση του Κάρλο Αντσελότι, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Ο Ιταλός τεχνικός κατά την παρουσίαση του από την Ρεάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αζάρ, ενώ στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Βέλγος, καθώς σε δηλώσεις στο RTBF εκθείασε τον νέο προπονητή της Βασίλισσας λέγοντας:

«Όλοι ξέρουν πόσα έχει πετύχει ο Αντσελότι με την Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά έχει και το ευρωπαϊκό του 2014. Έχει αρκετούς φίλους εδώ. Είναι προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Γνωρίζει την πόλη και τους οπαδούς.

Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί και για εμένα είναι θετικό ότι ανέλαβε την Ρεάλ. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλός άνθρωπος που θέλει να κερδίζει και αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι» είπε ο Αζάρ στο RTBF.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ