Αλαβές – Λεβάντε 1-0

Αλαβές – Λεβάντε 1-0

Με γκολ στο 90’ η Αλαβές νίκησε τη Λεβάντε που καίγονταν για βαθμούς, ξεμπερδεύοντας με την υπόθεση σωτηρία, ενώ Μπέτις και Ρεάλ Σοσιεδάδ κόλλησαν στο μηδέν σε ένα ματς που οι Σεβιγιάνοι είναι οι χαμένοι της υπόθεσης.

Σε ένα ματς που η Αλαβές ήταν καλύτερη και έχανε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, κατάφερε να καταβάλει μόλις στο 90’ τη Λεβάντε που αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 29’ μετά την αποβολή του Τσέμα. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Λαγουάρντια στο 90’ και έδωσε στους γηπεδούχους αέρα 11 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπέτις (9η) υποδέχτηκε στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν την Ρεάλ Σοσιεδάδ (15η) σε ένα ματς που οι Μπέτικος ήθελαν τη νίκη για να βρεθούν κοντά στη προνομιούχο έβδομη θέση που… βγάζει Ευρώπη υπό προϋποθέσεις τη νέα σεζόν.

Σε ένα σβηστό ματς, μόνο το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε συγκινήσεις, αλλά έμεινε μόνο σε αυτές. Τέγιο (49′), Ζούνιορ (50′) και Χοακίν (85′) δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τους γηπεδούχους, ο Οντριοθόλα τους μιμήθηκε για τη Σοσιεδάδ και κάπως έτσι το ματς έληξε 0-0, με την Μπέτις  ίσως να αισθάνεται η χαμένη της υπόθεσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ